Showbiz

#frida #the tempest #reeve carney #chris cooper #jeremy irons #helen mirren

Nume noi in distributia filmului The Tempest

Cantaretul Reeve Carney si actorul Chris Cooper s-au alaturat distributiei filmului The Tempest – o adaptare a unei piese de teatru scrisa de william shakespeare, informeaza hollywoodreporter.com

The Tempest este cea de-a doua piesa de shakespeariana ecranizata de Julie Taymor dupa Titus Andronicus (1999). Aceasta a mai regizat peliculele Frida si Across the Universe.

Chris Cooper este cunoscut publicului pentru rolurile sale din filmele The Kingdom, Great Expectations, Syriana, The Patriot sau American Beaut – in care a interpretat rolul unui colonel homosexual.

Cooper va interpreta rolul lui Antonio, cel care o va da jos de la putere pe Prospera, ducesa de Milano (Helen Mirren). Julie Taymor a transformat personajul Prospero in femeie, numindu-l Prospera, astfel incat Mirren sa joace rolul principal. Actrita va fi un duce exilat, devenit vrajitor si stapan al unei insule aparent pustii.

Reeve Carney va juca rolul lui Ferdinand, fiul regelui din Napoli, interpretat de catre Jeremy Irons.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul filmului Frida , in regia lui Julie Taymor

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea