Showbiz

#pop #nsync #justin timberlake #lance bass #reunire #grup #trupa #muzica

NSYNC - posibila reuniune in 2009

 

Grupul NSYNC s-ar putea reuni in 2009, conform declaratiilor lui Lance Bass , fost component al trupei.

NSYNC este una dintre formatiile de baieti cu un succes fulminant la sfarsitul anilor `90. Aceasta s-a destramat in 2002, cand Justin Timberlake, membru al grupului, a decis sa inceapa o cariera solo. Din acel moment, ceilalti componenti ai trupei au intrat intr-un con de umbra pe termen nedeterminat .

"Suntem ca fratii. E perfect”, a marturisit Lance Bass pentru publicatia In Touch. O reformare completa e „o posibilitate categorica”, da de inteles acesta.

De altfel, NSYNC are un album restanta. Acestia trebuiau sa lanseze cel de-al 5-lea material discografic, potrivit intelegerii din contractul cu casa de productie Jive .

In ceea ce-l priveste pe Lance, acesta a inceput sa primeasca tot soiul de oferte in domeniul muzical, dupa ce a iesit pe locul 3 in competitia „Dancing With The Stars”. Artistul isi indreapta insa atentia spre reunirea grupului NSYNC.

Justin Timberlake nu cunoaste planurile lui Lance si s-ar putea sa fie luat prin surprindere de comentariile acestuia, avand in vedere ca tocmai ce se pregateste sa lanseze un album solo.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea