Showbiz

#terminator salvation #roland kickinger #sf #actiune

Noul Terminator este tot un austriac!

va fi succesorul lui Arnold Schwarzenegger in rolul in noul film al celebrei francize.

Kickinger, care este tot austriac, va juca rolul cyborg-ului T-800 in noul film Terminator Salvation: The Future Begins, partitura ce l-a facut faimos pe conationalul sau. "Exista o scena foarte puternica in film, in care John Connor il intalneste pentru prima data pe Terminator si nu stie daca acesta este personajul pozitiv sau cel negativ", a spus Kickinger despre rolul sau.

"Interpretez rolul pe care Arnold l-a jucat in primul film din serie. Joc practic acelasi rol, dar cu 20 de ani in urma. Noul film va explica modul in care a aparut Terminator", a mai explicat actorul in varsta de 40 de ani.

Roland Kickinger a intrat chiar in pielea lui Arnold Schwarzenegger in 2005 in filmul See Arnold Run. Ca si predecesorul sau, Kickinger este bodybuilder profesionist si castigator al titlului de "Mr. Austria".

Terminator Salvation: The Future Begins va fi lansat in SUA in mai 2009, iar in Romania, se pare ca va ajunge in luna iunie anul viitor.

Teaser Terminator Salvation: The Future Begins



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea