Showbiz

#rock #pop #lansare #single #vama

Noul single Vama, liber la download pe Internet

Trupa Vama are un nou single, intitulat „ Cantec de gasit ”, a carui premiera a avut loc aseara pe site-ul oficial al trupei.

„Cantec de gasit” este prima piesa care va figura pe  viitorul album al formatiei. Fanii lui Tudor Chirila & Co pot descarca gratuit acest single de pe site-ul oficial Vama.

Iata povestea cantecului spusa chiar de Tudor Chirila, solistul grupului: „Inca mai credem in oamenii care se cauta si care se gasesc. Inca mai credem ca oamenii se completeaza ca sa devina un intreg. Inca mai credem in iubire ca sens al desavarsirii. Iubirea ca un "superglue” menit sa lipeasca definitiv fiintele sortite sa devina una. Cred ca pentru fiecare dintre noi exista cu adevarat o femeie, undeva pe lumea asta, gata sa ne implineasca. Cateodata aceste intalniri se intampla, alteori nu. Si atunci, nu e oare de datoria noastra sa facem tot posibilul sa ne gasim? Nu trebuie eu sa ma arat ca sa fiu vazut? Cum sa stie de mine cea care mi-e destinata daca eu merg pe strada si ma inscriu resemnat in tiparele Armatei Urbane?  Forta noastra este Cantecul. Iar muzica, de multe ori, te face sa fii autentic . Pentru ca atunci cand canti, te bucuri. Iar cand te bucuri, te exprimi. Asa s-a nascut „Cantec de Gasit”. Pentru cei care cauta. Pentru cei care vor sa fie gasiti.”

„Cantec de gasit” va putea fi ascultat live chiar in aceasta joi. Pe 22 aprilie incepand cu ora 23:00 fanii Vama sunt asteptati la concert in Club Tribute din Bucuresti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea