Showbiz

#electro #lansare #album #faithless

Noul album Faithless apare pe 17 mai

Dupa o pauza de aproape patru ani, cei de la Faithless revin in forta cu un nou material discografic, “The Dance”, primul extras pe single, “Not Going Home”, urmand a fi lansat la pe 3 mai.

Single-ul se bucura si de atentia catorva dintre cei mai renumiti producatori de muzica dance din intreaga lume, precum Eric Prydz, Herve, Seiji & Rollo, Sister  Bliss sau Armin van Buuren care au pregatit deja o serie de remix-uri ce pot fi ascultate pe diferite platforme online.

Albumul "The Dance", pe care se gaseste piesa “Not Going Home” va avea lansarea pe data de 17 mai.

Faithless va reveni la Bucuresti pe 16 iulie , pe stadionul Iolanda Balas Soter pentru un nou show electrizant, in cadrul Ciuc Summer Fest.

Festivalul ciuc summer fest se va desfasura in perioada 16, 17 si 18 iulie , pe stadionul Iolanda Balas Soter din Bucuresti. In cadrul acestui festival vor mai concerta Pink Martini (17 iulie) si Gary Moore (18 iulie).

Biletele pentru fiecare zi a festivalului Ciuc Summer Fest pot fi achizitionate online de pe myticket.ro, si din reteaua magazinelor Diverta, la diferite categorii de pret in functie de distanta fata de scena: 90 lei, 160 lei si 220 lei.

Sursa foto : Steven Wallraf

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea