Showbiz

#electro #enigma #album #muzica #michael cretu #sandra

Noul album Enigma se lanseaza in septembrie

Omul-orchestra Michael Cretu pregateste pentru aceasta toamna cel ce-al optulea album al proiectului sau de suflet Enigma . Discul „Seven Lives Many Faces“ va fi lansat pe 19 septembrie, anunta site-ul revistei germane „Der Stern“. LP-ul este o combinatie a mai multor parti din „biblioteca“ de sunete a muzicianului de origine romana.

Fostul sot al Sandrei a arhivat cu ajutorul computerului 400.000 de sounduri din ceea ce el numeste „muzica universului“. „Munca de selectare din aceasta arhiva a reprezentat un efort extrem de dificil chiar si pentru o persoana familiarizata cu domeniul muzical“, a spus producatorul german, potrivit „Der Spiegel“.

Primul single de pe noul album Enigma se intituleaza „Seven Lives“ si a devenit melodia oficiala a olimpiadei la postul tv ARD. „Intentia mea a fost sa combin in aceasta piesa ritmurile murdare din hip-hopul de Bronx cu puritatea exprimata de London Symphony Orchestra“, a spus Cretu. Acum 18 ani , single-ul „Sadness Part I“, o inedita combinatie de beaturi de club si cor gregorian, a dominat sapamani bune topurile muzicale. Pana in prezent, artistul de origine romana a vandut peste 40 de milioane de albume.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea