Showbiz

#2009 #album nou #britney spears #muzica #dance #pop

Noul album Britney Spears apare in 2009


Britney Spears incearca de ceva timp sa isi repuna cariera pe picioare si, pana acum, se descurca destul de bine. Cantareata lucreaza la un nou album, care va iesi pe piata peste aproximativ 9 luni.

Intr-un interviu acordat miercuri revistei americane OK!, Britney vorbeste despre cel de-al 6-lea album al sau ca fiind “cel mai bun material” pe care l-a facut, fiind mai “urban”. De data asta, spune Spears, chiar si-a pus amprenta pe album, mai multe dintre piesele de pe noul disc fiind scrise de ea. “Scriu in fiecare zi la pian“, spune cantareata, al carei precedent album, “ Blackout ”, a intrat pe locul al doilea in topul Billboard in toamna trecuta, dar a coborat apoi destul de repede.

Destul de zgarcita cu interviurile si declaratiile in ultimii ani, in care a trecut prin mai multe scandaluri, Britney a vorbit si despre posibilitatea de a urma o cariera in actorie: “Mi-ar placea sa mai joc, daca gasesc roluri potrivite. De fapt, am primit acum o oferta, dar trebuie sa vad daca programul imi permite“. De altfel, Spears a fost destul de aproape de a obtine o nominalizare la premiile Emmy pentru aparitia sa in serialul “How I Met Your Mom”.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea