Showbiz

#anahi #rbd #muzica #pop

Noul album Anahi se va numi "Mi Delirio"

va numi noul album, dupa titlul primului single, "Mi Delirio". Artista a marturisit pentru esmusicatv.com ca a luat aceasta decizie din superstitie.

„Se va numi Mi Delirio, la fel ca si single-ul, si sunt foarte fericita deoarece abia am inceput promovarea, (...) abia a inceput sa fie dat la radio si reactiile oamenilor au fost incredibile”, a declarat fosta membra inregistrata pentru album, in afara de „Mi Delirio”.

„Atunci eram abia la stadiul de compozitie impreuna cu Kinky, dar ii multumesc lui Dumnezeu ca am primit un feedback incredibil, piesa a fost foarte descarcata pe internet. (...) Adevarul este ca mi-a purtat mult noroc, asa ca, din superstitie am decis sa fie primul single si sa dau acest nume si discului, pentru ca ne-a deschis drumul”, a explicat Anahi pentru esmusicatv.

Noul material discografic „Mi Delirio” urmeaza sa fie lansat pe 24 noiembrie 2009. Discul este alcatuit din 11 piese, multe dintre ele scrise chiar de cantareata.

„Pe vremea RBD ni se dadeau liste cu cantecele, le invatam si apoi le cantam. Acest album in schimb vorbeste despre experientele  mele, despre viziunea mea asupra vietii: despre cum vreau sa cuceresc pe cineva, cum ma simt dupa pierderea fratelui meu... este un disc foarte personal, facut din inima”
, a precizat Anahi pentru Agentia EFE.

Anahi - Mi Delirio

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea