Showbiz

#september #basshunter #2008 #akcent #album #dance

Noul album Akcent, ascultat in premiera de Basshunter si September


Trupa Akcent isi va lansa noul album la sfarsitul acestui an, anunta casa de discuri Roton. Acest material aduce o multime de elemente noi, atat in materie de sunet cat si in ceea ce priveste mesajul pieselor.

Cu totul inedit este faptul ca la primele auditii ale noului material, alaturi de reprezentantii Roton, au raspuns pe rand invitatiei de a asculta piesele in forma finala, atat Petra de la September cat si Basshunter.

Prezenti in Romania pentru cateva show-uri, cei doi aristi internationali au trecut, prin studioul baietilor de Akcent cu care se cunosc de multa vreme din cadrul unor evenimente la care au participat impreuna.
De altfel, September si Basshunter au avut numai aprecieri la superlativ vis-à-vis de “ Stay With Me ”, cel mai nou single semnat Akcent.

Videoclipul piesei “ Stay With Me” a fost filmat la jumatatea lunii octombrie in centrul vechi al Capitalei. “Stay With Me” infatiseaza povestea a 3 cupidoni moderni ce reusesc sa reuneasca un cuplu de indragostiti. Regia clipului este semnata de Iulian Moga.

2008 a fost un an dificil pentru trupa Akcent. La jumatatea lunii aprilie, Marius Nedelcu s-a despartit de grup, pentru a urma o cariera solo. Locul sau a fost luat de Cornel de la trupa Bliss. Din pacate, la sfarsitul lui septembrie Cornel a decis sa paraseasca si el formatia, pentru a se dedica actoriei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea