Showbiz

#8 octombrie 2008 #dvd #cd #lansare #alexandru andries #alte-genuri

Noi materiale Alexandru Andries, din 8 octombrie


Alexandru Andries isi lanseaza noi materiale pe data de 8 octombrie, la ora 14.00, la Libraria Carturesti Verona din Capitala, anunta A&A Records. Este vorba despre “Impreuna” in varianta dublu CD si dublu DVD.

Albumele marcheaza 10 ani de colaborare dintre artist si A&A Records, casa sa de discuri. Este vorba despre doua editii limitate de 1000 de exemplare “Impreuna” dublate de editiile jewel box cu albumele si DVD-urile scoase separat.

Astfel, va fi lansat dublul CD cu “Verde-n Fata”, primul album facut impreuna cu A&A Records, remasterizat si un album nou “Oficial”. De asemenea, Andries a pregatit dublul DVD cu concertul din 2007 de la sala Nichita Stanescu din Bucuresti “In Sfarsit la M.I.” si un concert surpriza, fara public, “Acustic la Act”.

alexandru andries este cel mai prolific cantautor din Romania. Debuteaza in 1984 cu albumul "Interioare". Pana in prezent a lansat peste 50 de materiale discografice.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea