Showbiz

#jekyll and hyde #film #poster

Noi detalii despre filmul "Jekyll and Hyde"

Noi detalii despre productia filmului " Jekyll and Hyde " au fost dezvaluite de site-ul Bloody -Disgusting. Ce ii diferentiaza pe Jekyll si Hyde si ce ii aduce impreuna sunt doar cateva dintre aceste dezvaluiri , informeaza aceshowbiz.com.

Jekyll este un doctor bogat foarte generos, care locuieste in cartierul Upper East Side din Manhattan. Hyde este un ucigas sadic, cu o reputatie care le provoaca fiori pe sira spinarii locuitorilor din New York. Peter Utterson, avocatul si prietenul lui Jekyll, investigheaza misterul lui Hyde si de ce el este singurul beneficiar al averii lui Jekyll.

Raspunsul este, cum stim deja, ca Jekyll si Hyde sunt una si aceeasi persoana, iar problema cea mai spinoasa este cum sa omoare bestia fara sa distruga omul.

Pe langa faptul ca a dezvaluit detalii despre film, site-ul Bloody-Disgusting posteaza si unul dintre posterele acestui thriller.

Jekyll and Hyde este o adaptare moderna a romanului din 1886, Strange Case of Dr Jekyll and Mr Hyde. Filmul va fi regizat de Abel Ferrara, cel care a lucrat si la filmul din 1992, Bad Lieutenant. Forest Whitaker si rapperul 50 Cent sunt printre actorii care fac parte din distributia acestui film.

Urmareste trailerul filmului The Last King of Scotland, cu Forest Whitaker:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea