Showbiz

#film #festival #desene animate #horror #creepy animation night #anim_est

Noaptea animatiilor horror la Anim'est

Anim’est ofera iubitorilor de animatie un eveniment fara precedent in peisajul festivalurilor romanesti: Creepy Animation Night .

Vineri, 9 octombrie, incepand cu ora 23.45, Cinema Patria va fi gazda unei nopti speciale, dedicata animatiilor horror si bizare. Timp de 4 ore, vineri noaptea vor fi proiectate 24 de scurtmetraje intercalate cu interventiile DJ-ului si VJ-ului din Marsilia , Pakito Bolino. Pakito va mixa pe visual-urile realizate de el, in acompaniamentul live al unui set de tobe si al unei chitare bas.

Pakito si-a inceput cariera ca desenator , insa a devenit cunoscut in mediile artistice abia dupa ce a infiintat editura "Le Dernier Cri" (Ultimul strigat) la Marsilia. Fondata in 1993, de Pakito Bolino, creierul acestei operatiuni, si Caroline Sury, editura este specializata in serigrafie. Tulburatoare, amuzante si brutale, benzile lor desenate sunt distribuite intr-un tiraj extrem de redus.

Biletele, in valoare de 25 lei, se gasesc pe bilet.ro si la Cinema Patria. Evenimentul este recomandat persoanelor care au implinit 18 ani.
 
Urmareste mai jos un documentar despre editura "Le Dernier Cri"
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea