Showbiz

Nicole Scherzinger - parasita de Lewis Hamilton

Solista de la Pussycat Dolls , Nicole Scherzinger, a fost parasita de celebrul pilot de Formula 1, Lewis Hamilton , informeaza showbizspy.com.

Se pare ca Hamilton nu era pregatit sa se aseze la casa lui alaturi de Nicole. Acesta i-a spus cantaretei ca relatia lor de aproape doi ani de zile s-a terminat si ca nici nu mai sunt sanse de impacare pe viitor.

"Lewis este ferm convins ca relatia lor s-a incheiat. Se simtea presat de Nicole care vroia sa se casatoreasca, insa el nu isi doreste acest lucru momentan", a declarat o sursa pentru Sunday Mirror.

"Hamilton este un barbat tanar si nu este inca pregatit sa faca un pas atat de important alaturi de Nicole. Nu vrea sa renunte la tineretea sa, sa se casatoreasca si sa faca copii. Nicole este socata de acest lucru. Ea il iubeste foarte mult si se vedea impreuna cu acest barbat pentru multa vreme de acum incolo. Pur si simplu nu ii vine sa creada ca lucrurile s-au sfarsit asa", a mai declarat sursa.

nicole scherzinger urma sa fie gazda unui concert pop Formula 1, insa ea a renuntat pe ultima suta de metri. Vedeta nu si-a dorit sa fie atat de aproape de fostul iubut, mai ales dupa recenta despartire.

"Nicole sufera foarte tare si vrea sa petreaca un timp singura. Si-a anulat toate aparitiile si va sta la Los Angeles in urmatoarele saptamani", a mai declarat sursa.

In luna mai a acestui an, Nicole Scherzinger a declarat ca spera ca Lewis sa o ceara de sotie.

"Sigur ca m-as marita cu el, iar fetele de la Pussycat vor fi domnisoarele de onoare. Intai trebuie insa ca Lewis sa ma ceara de sotie. Luna iulie pare perfecta pentru acest lucru", a declarat la vremea respectiva cantareata.

Nicole Scherzinger - Baby Love

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea