Showbiz

#nicole kidman #woody allen #film #productie #actrita #regizor #antonio banderas

Nicole Kidman va juca in filmul lui Woody Allen

Actrita Nicole Kidman s-a alaturat distributiei noului proiect al regizorului Woody Allen , scrie variety.com.

Actrita australiana, castigatoare a unui premiu Oscar, va juca in noua productie alaturi de britanicii Anthony Hopkins si Naomi Watts, spaniolul Antonio Banderas, americanul Josh Brolin si indianca Freida Pinto.

Filmul, care nu a primit inca un nume, este produs de Letty Aronson, Steve Tenenbaum si Jaume Roures, iar finantarea vine din partea companiei Mediapro , aceeasi companie spaniola care a finantat si filmul Vicky Cristina Barcelona - film care a ajutat-o pe Penelope Cruz sa castige premiul Oscar pentru "cea mai bun actrita intr-un rol secundar".

Sony Pictures Classics se ocupa momentan cu lansarea ultimului film al lui Woody Allen, Whatever Works – cu Larry David si Evan Rachel Wood, care va intra pe marile ecrane din 19 iunie.

Ultimul film al actritei Nicole Kidman - Australia - a incasat peste 200 de milioane de dolari in intreaga lume.

Urmareste trailerul filmului Vicky Cristina Barcelona, in regia lui Woody Allen



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea