Showbiz

Nicole Kidman - intr-un film biografic despre viata unei regine a muzicii pop

Actrita australiana Nicole Kidman va juca intr-o adaptare pentru marile ecrane a biografiei cantaretei Dusty Springfield, care va fi realizata de scenaristul Michael Cunningham.

Cunningham, care a semnat scenariul filmului The Hours/Orele, in regia lui Stephen Daldry, pentru care Nicole Kidman a fost recompensata cu un premiu Oscar, reia un proiect mai vechi al regizorului britanic Guy Ritchie, sotul celebrei cantarete Madonna. Diva muzicii pop s-a aratat si ea interesata sa intre in pielea lui Dusty Springfield, dar proiectul cinematografic a intrat intr-un con de umbra, fiind reluat acum de Nicole Kidman, care va fi unul dintre producatorii filmului.

Dusty Springfield a fost simbol al muzicii pop a anilor '60 si fondatoare a stilului northern soul. "Era o mare artista", a explicat Cunningham. "A atins apogeul in acelasi timp cu trupa Beatles . A intrat in istorie alaturi de Beatles si Rolling Stones, asta este sigur”, a adaugat scenaristul.

Nicole Kidman va juca rolul lui Dusty Springfield, iar scenariul, pentru a mentine autenticitatea, se va concentra pe perioada de solitudine petrecuta in exil la Hollywood si de sexualitatea ambivalenta a cantaretei.

Dusty Springfield a murit in 1999, la varsta de 59 de ani, dupa ce fusese diagnosticata cu cancer la san . Dupa 10 zile de la deces, cantareata a fost inclusa in Rock and Roll Hall of Fame .

Trailer The Invasion


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea