Showbiz

#nicole kidman #hollywood #femei #violenta domestica

Nicole Kidman: "Hollywood-ul este vinovat pentru violenta domestica"

Nicole a declarat recent ca Hollywood-ul este vinovat pentru violenta domestica . Industria filmului infatiseaza de cele mai multe ori personaje feminine slabe si percepute doar ca obiect sexual, informeaza showbizspy.com.

Actrita este cunoscuta pentru demersurile sle umanitare si de ajutorare a femeilor aflate in dificultate. Intrebata recent de catre Dana Rohrabacher, reprezentanta partidului republican, daca industria filmului a jucat un , Kidman a raspus ca este posibil acest lucru.

"Nu sunt responsabila pentru tot ce se intampla la Hollywood, insa sunt constienta de cariera mea si imi aleg cu grija rolurile pe care le interpretez", a declarat Nicole Kidman.

Nicole Kidman se implica activ in rezolvarea problemelor cu care se confrunta femeile. Pe langa faptul ca este o actrita cunoscuta, Kidman este si ambasadorul ONU in problemele privind violenta impotriva femeilor.

Urmareste trailerul filmului Nine, cu Nicole Kidman:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea