Showbiz

#nicole kidman #keith urban #sunday rose

Nicole Kidman - "Fiica mea seamana cu Keith"

Actrita Nicole Kidman traieste momente de fericire de cand a nascut-o pe Sunday Rose . Pentru a impartasi clipele si cu ceilalti, starul a hotarat sa isi prezinte fetita rudelor sale. Ca atare, australianca a plecat cu copilul si cu sotul ei, cantaretul de country, Keith Urban , in tara natala.

"Fetita arata precum Keith. Are putin din parul lui. Are o nuanta rosiatica", a declarat Nicole Kidman.

Familia a sosit miercuri in Australia, pentru ca fetita lor de un an sa isi vada bunicii. "Mama a fost cu mine cand am nascut, dar tata nu a apucat sa o cunoasca, iar parintii lui Keith vin si ei", a marturisit actrita.

"Oricine are copii stie ca este un anumit sentiment pe care il poti trai doar cand ii faci. Suntem entuziasmati", a dezvaluit la randul lui cantaretul Keith Urban.

Iar, daca tot este un sentiment asa de placut, exista foarte multe sanse ca frumosul cuplu sa nu se opreasca doar la un copil.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Trailer Australia

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea