Showbiz

#nicole kidman #adoptie #vietnam #australia #copil #keith urban #cuplu #familie

Nicole Kidman adopta un copil din Vietnam

Nicole Kidman este hotarata sa adopte un copil din Vietnam, informeaza femalefirst.co.uk.

Actrita de origine australiana si sotul ei, Keith Urban , vor un fratior pentru fetita lor, Sunday Rose (10 luni) si au inceput deja demersurile cu autoritatiile in acest sens.

„Da, Nicole Kidman vrea un copil din Vietnam. Ne-a contactat in acest sens”, a precizat Dang Minh Dao, de la Departamentul International de Adoptie al Ministerului de Justitie din Hanoi, pentru revista australiana New Idea.

Din pacate insa, acesta refuza sa dea detalii cu privire la sexul copilului, spunand ca: „aceasta este o informatie delicata si preferam sa nu facem nicio declaratie”.

Guvernul din Statele Unite refuza sa aiba de-a face cu adoptii din Vietnam de frica traficului si coruptiei infantile. Astfel ca,  celebrul cuplu care locuieste de altfel in S.U.A., va profita de faptul ca sunt ambii de nationalitate australiana pentru a facilita procesul de adoptie.

In trecut, Keith a avut probleme cu alcoolul. Mary Ann Russell de la consulatul american din Ho Chi Minh City insista insa ca acest lucru nu va afecta procesul de adoptiei.

„Treubie doar sa arate ca la sfarsitul zilei sunt un cuplu normal. Ceea ce conteaza de fapt sunt banii”, a precizat aceasta.

Pentru a adopta printr-o agentie un copil din Vietnam ai nevoie de mai mult de 15.000 de lire sterline. Nicole, despre care se zvonea ca ar fi insarcinata, mai are 2 copii adoptati, cu fostul ei sot, Tom Cruise, pe Isabella si Connor.

Urmareste trailer-ul filmului Australia cu Nicole Kidman in rol principal

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea