Showbiz

#divort #tom cruise #nicole kidman #keith urban

Nicole Kidman a fost ranita emotional de divortul de Tom Cruise

Nicole Kidman a recunoscut ca divortul de Tom Cruise din urma cu zece ani a ranit-o emotional. Actrita spune totusi ca a fost o relatie grozava care a ajuns pur si simplu la sfarsit.

Despartirea de Tom Cruise a marcat-o puternic pe Kidman, dar a incercat sa vada aspectele pozitive. Nicole Kidman si Tom Cruise au adoptat doi copii in timpul casniciei lor de zece ani, Isabella (18 ani) si Connor (15 ani).

"Eram foarte, foarte apropiati si asa am rezistat 10 ani. E o perioada lunga de timp, mai ales cand te mariti la 23 de ani. A fost o relatie grozava. Cred ca a ajuns pur si simplu la sfarsit", a declarat Nicole Kidman, citata de Femalefirst.co.uk.

Actrita a recunoscut ca a fost fortata sa devina celebra de relatia cu Tom Cruise. Casatorita acum cu cantaretul de muzica country Keith Urban, Nicole Kidman prefera un stil de viata mai retras.

Acum, Kidman si sotul ei locuiesc in Nashville si prefera un stil de viata care exclude orice fel de tratament preferential. Nici atunci cand merg la restaurantul lor preferat, cei doi nu se baga in fata.

“Nu ne place sa intram in fata cozii. Ne place sa ne purtam ca oamenii de aici si nu primim tratament preferential", a spus Nicole Kidman, citata de Showbizspy.com.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea