Showbiz

#mister #thriller #ingrijire copil #knowing #tata #nicolas cage

Nicolas Cage vrea sa distruga mitul "tatilor incompetenti"

Actorul Nicolas Cage a facut din personajul ultimului sau film un tata capabil sa-si creasca singur fiul, in speranta de a distruge mitul barbatilor incompetenti de ingrijirea propriilor copii, scrie femalefirst.co.uk.

In thriller-ul Knowing , un profesor (Nicolas Cage) deschide o capsula a timpului ce fusese ingropata la scoala fiului sau. In aceasta, el gaseste niste predictii infricosatoare, unele ce deja s-au adeverit iar altele pe cale sa se intample, predictii ce il fac sa creada ca familia sa joaca un rol foarte important in evenimentele ce urmeaza sa schimbe lumea.

Fiind un tata singur pentru fiul sau de 18 ani – WestonNicolas Cage a fost determinat sa arate ca barbatii pot avea grija de copii la fel de bine ca si femeile.

Cage explica, "Am vazut o multime de filme despre mame singure si copiii lor. Majoritatea sunt bune, dar nu am vazut prea multe filme cu tati capabili de ingrijirea unui copil. Se pare ca exista un model care spune ca daca esti barbat si esti singur, nu esti capabil sa ai grija de propriul copil. Daca te afli in aceasta situatie – ca si mine dealtfel – este foarte important sa nu rentunti doar pentru ca asa zice lumea din jurul tau.”
 
Urmareste trailerul filmului Bangkok Dangerous, cu Nicolas Cage


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea