Showbiz

#actiune #film #asasin #bangkok dangerous #nicolas cage

Nicolas Cage este Asasinul din Bangkok

Din 19 septembrie , Nicolas Cage va reveni pe marile ecrane, intr-un thriller de-a dreptul exploziv: Asasinul din , un film autentic si antrenant despre viata unui controversat asasin platit din Thailanda.

Filmul este un thriller intunecat si surprinzator despre un mercenar surdomut si ucenicul lui. Bangkok Dangerous a fost lansat in 1999, iar criticile internationale au fost pozitive, participand la o serie de festivaluri de film internationale, castigand chiar International Critics Award (FIPRESCI) la Festivalul International de Film de la Toronto in anul 2000.

, un mercenar. A fost inconjurat de probleme familiale toata viata lui. As spune ca e rau, daca ar fi sa-l cataloghez, dar apoi incearca sa gaseasca o cale de a iesi din toate astea."

"Isi depaseste violenta, demonii , datorita fetei pe care o intalneste, Fon, si sensibilitatii si bunatatii ei, dar si datorita Thailandei, datorita Bangkokului insusi. Devine din ce in ce mai dornic de liniste si in acest moment personajul lui intra intr-un conflict cu el insusi, pentru ca nu-i sta in fire, nu poate fi o fire linistita, din cauza a ce i s-a intamplat cand era mic.“, declara Nicolas Cage.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

 

Urmareste trailerul filmului Asasinul din Bangkok

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea