Showbiz

#super-eroi #sequel #chost rider #nicolas cage #spider-man

Nicolas Cage dornic sa ia foc

Actorul Nicolas Cage, castigator al unui premiu Oscar cu filmul Leaving Las Vegas, a declarat ca doreste sa adopte trendul francizelor cu super-eroi , potrivit site-ului superherohype.com

Nicolas Cage este un mare fan al benzilor desenate, asa ca el intentioneaza sa "ia din nou foc" cu personajul lui Ghost Rider.

Cage a dezvaluit inca de pe acum detaliile acestei continuari: "Se pare ca actiunea va avea loc in Europa, iar Ghost Rider va colabora cu Biserica Catolica ." "Va fi o cu totul alta experienta. Este fantastic."

Actorul a mai declarat intr-un interviu pentru MTV ca nu l-ar deranja sa faca echipa cu Omul Paianjen si ceilalti super-eroi Marvel: "O reuniune Marvel? Suna bine."

Nicolas Cage nu se opreste aici. Comoara Nationala va intra in productie pentru cel de-al 3 lea film, care promite sa fie mai bun ca precedentul.

Demonul pe doua roti

Pentru a-si salva tatal aflat pe moarte, tanarul cascador Johnny Blaze isi vinde sufletul lui Mefistofel si se desparte cu tristete de inocenta Roxanne Simpson, iubirea vietii lui. Dupa ani intregi, drumurile celor doi se intalnesc, Roxanne fiind acum reporter.

Acum Mefistofel reapare si se ofera sa elibereze sufletul lui Johnny daca acesta devine fabulosul Ghost Rider , un personaj supranatural al dreptatii si razbunarii.

Mefistofel ii da lui Johnny misiunea de a-l invinge pe odiosul Blackheart, fiul si in acelasi timp rivalul lui Mefistofel, care planuieste sa-si inlocuiasca tatal si sa creeze un nou iad, si mai ingrozitor ca cel de pana acum.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul filmului Ghost Rider

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea