Showbiz

#rock #nickelback #album #lansare #muzica #single #online #internet

Nickelback, gratis pe Internet

Nickelback lanseaza un nou album care va fi disponibil incepand cu data de 18 noiembrie 2008. Primul single de pe acest material poate fi insa descarcat gratis de pe internet pe parcursul zilei de azi.

Noul album semnat Nickelback se va numi „Dark House” si a fost realizat in colaborare cu recunoscutul producator rock John „Mutt” Lange care a mai lucrat cu legendarele trupe AC/DC si Def Leppard.

Primul extras de pe acest album se intituleaza „Gotta Be Somebody” si poate fi descarcat gratuit timp de 24 ore de pe site-urile radiourilor si de pe site-urile oficiale ale artistilor. Dupa aceea, membrii trupei vor trimite un format digital la posturile de radio nord-americane.

In plus, Nickelback isi propune sa porneasca intr-un turneu mondial de promovare a albumului „Dark House”, la inceputul anului 2009.

Nickelback este una dintre cele mai cunoscute trupa al genului post-grunge modern. De provenienta canadiana, trupa a adunat de-a lungul timpului multiple discuri de platina si a vandut peste 26 milioane de exemplare. Materialul discografic care le-a facut cunostiinta cu succesul poarta numele de „All the Right Reasons” si a fost lansat in 2005.


Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea