Showbiz

#vanessa hudges #new moon #twilight #high school musical #melissa rosenberg #the golden compass #chris weitz #catherine hardwicke

New Moon fara Vanessa Hudgens?

Vedeta seriei High School Musical, actrita Vanessa Hudgens , nu isi va face aparitia in New Moon, sequel-ul filmului Twilight, informeaza femalefirst.co.uk.

Existau zvonuri conform carora Vanessa Hudgens ar fi participat la o auditie pentru rolul varcolacei Leah Clearwater, desi reprezentantii actritei au negat acest lucru.

“Nu stiu prea multe despre distributia finala, dar am auzit ca Vanessa Hudgens doreste rolul lui Leah. Dar Leah apare abia in partea a treia”, a declarat scenarista melissa rosenberg pentru revista People.

New Moon este sequel-ul marelui succes de box office Twilight, o adapare a romanului scris de Stephanie Myers. Twilight a incasat, pana in prezent, peste 340 de milioane de dolari in lumea intreaga.

New Moon a fost anuntat recent dupa lansarea lui Twilight pe marile ecrane, motiv pentru care regizoarea Catherine Hardwicke a renuntat la proiect. Ea a fost inlocuita cu Chris Weitz, regizorul filmului The Golden Compass.

"Weitz a regizat The Golden Compass, care a fost un film minunat de vazut. Cred ca este minunat sa avem pe cineva care a mai lucrat cu animale CGI… o parte importanta din New Moon”, a declarat Rosenberg.

New Moon este asteptat pe marile ecrane la sfarsitul lui 2009 sau inceputul lui 2010.

Urmareste trailerul filmului Twilight

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea