Showbiz

#revista #playboy #muzica #cariera #nelly furtado

Nelly Furtado va poza in Playboy

Nelly Furtado a declarat ca va poza in revista Playboy cand va implini 40 de ani , informeaza femalefirst.co.uk.

Cantareata il roaga pe seful revistei, Hugh Hefner , sa ii ofere o suma mai mare pentru a poza in Playboy, insa atunci cand va implini 40 de ani. Nelly Furtado a primit o propunere consistenta la inceputul carierei sale muzicale, insa a refuzat.

Cantareata a fost speriata de aceasta propunerea care ar fi putut sa ii distruga cariera muzicala. Acum ca este mai matura, Nelly se gandeste din ce in ce mai serios la propunerea celor de la Playboy. Vedeta considera ca are destula increderea in cum arata si mai ales in cariera sa si l-a invitat pe Hefner sa ii faca o noua propunere.

"Revista a vrut sa imi ofere 500 de mii de dolari pe vremea cand aveam 22 de ani. Eram la inceputul carierei muzicale si nu vroiam ca totul sa se rezume la faptul ca am pozat goala. Acum insa am evoluat si sunt pregatita pentru orice propunere. In Playboy as poza insa numai la 40 de ani", a declarat Nelly Furtado, care acum are 31 de ani.

Nelly Furtado - In God's Hands:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea