Showbiz

#gremlins #remake #film #hollywood

Neastamparatul Gizmo revine in Gremlins III

Se pregateste un nou film , potrivit informatiilor date de regizorul pentru revista Empire .

"Am auzit ca vor face un nou film in curand. Si inteleg si de ce. Nu poti lasa sa se piarda o asa franciza. Actorii din primele doua filme sunt prea in varsta pentru a realiza o continuare, asa ca sunt sigur ca va fi un remake al filmului original"
, a declarat , cel care s-a ocupat de realizarea celebrelor personaje, nu va fi implicat in acest proiect.  De alfel si Joe spune ca n-ar fi interesat sa regizeze aceasta a III-a parte. Prima pelicula Gremlins a ajuns in cinematografele din S.U.A in 1984, iar cel de-al doilea, Gremlins 2: The New Batch, in 1990.

Gremlin-ul este o creatura mica si paroasa care reprezinta personajul central al acestui film. Aceasta nu trebuie expusa la lumina puternica, udata si mai ales hranita dupa miezul noptii. Se pare ca nu toata lumea a retinut lucrul acesta si cand instructiunile nu sunt respectate, Gizmo (cum se numeste aceasta simpatica creatura) se inmulteste si incepe sa devasteze orasul si sa ucida oamenii cu o salbaticie neobisnuita.

Urmareste trailer-ul filmului Gremlins regizat de Joe Dante

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea