Showbiz

#paramount #marvel #film #zeu #loki #thor #v for vendetta #natalie portman

Natalie Portman va juca in filmul Thor?

Actrita Natalie Portman, in varsta de 27 de ani, este prima optiune pentru regizorul Kenneth Branagh de a interpretarea rolului principal feminin in viitoarea productie Marvel, scrie femalefirst.co.uk.

Daca Natalie Portman va accepta sa joace in filmul Thor , atunci cu siguranta va interpreta un rol cu interese amoroase – dar deocamdata nu se stie directia in care o va lua povestea.

Daca cei de la Marvel vor decide ca actiunea filmului sa aiba loc in Asgard – lacasul mitologic al zeilor nordici – atunci Natalie va interpreta cel mai probabil rolul lui Sif – sotia lui Thor.

Totusi, daca povestea filmului va fi centrata pe alter-egoul lui Thor din lumea reala, Donald Blake, actrita ar putea interpreta rolul iubitei acestuia Jane Foster.

Desi actorul alexander skarsgard este favorit in lupta pentru interpretarea lui Thor, alti patru actori - Charlie Hunnam, Tom Hiddleston, Liam Hemsworth si Joel Kinnaman – sunt si ei luati in considerare.

Pentrul rolul lui Loki , fratele si dusmanul lui Thor, favoritul este actorul din Pearl Harbor, Josh Hartnett. Paramount Pictures a anuntat recent ca lansarea filmului Thor va avea loc pe 17 iunie 2011.

Urmareste trailerul filmului V for Vendetta, cu Natalie Portman

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea