Showbiz

#natalie portman # socata #declaratii antisemite #john galliano

Natalie Portman, socata de declaratiile antisemite ale designerului John Galliano

Actrita Natalie Portman, proaspata castigatoare a premiului Oscar si totodata cea care promoveaza imaginea celui mai nou parfum Christian Dior , s-a declarat socata si dezgustata de declaratiile antisemite ale designerului John Galiano.

”Sunt de-a dreptul socata si dezgustata de imaginile cu declaratiile lui John Galliano. Ca persoana care este mandra ca este evreica, cer sa nu mai fiu asociata in niciun fel cu domnul Galliano.  Sper ca macar in cele din urma, aceste comentarii ingrozitoare sa ne faca sa reflectam si sa actionam in vederea combaterii tuturor prejudecatilor care exista acum si care umbresc tot ce este frumos”, a declarat Natalie Portman, cunoscuta pentru originile sale evreiesti.

john galliano a facut valuri in presa internationala dupa ce ce a aparut intr-un clip, filmat in decembrie 2010 intr-un bar parizian. In inregistrarea video , Galliano le-a transmis unor femei din Italia urmatorul mesaj: "Persoanele ca voi ar trebui sa fie moarte, mamele voastre, stramosii vostrii ar trebui gazati. Il iubesc pe Hitler".

Galiano a fost arestat saptamana trecuta la Paris sub acuzatia de agresiune usoara si insulte cu caracter antisemit.

In urma acestui scandal, designerul a fost concediat de casa Dior, pentru care lucra. “Intrucat John Galliano a facut niste declaratii ofensatoare intr-un video care a fost facut public luni, Christian Dior a hotarat sa renunte la serviciile sale.", se arata intr-un comunicat al companiei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea