Showbiz

#pride and prejudice #zombie #natalie portman

Natalie Portman se bate cu zombie in "Pride and Prejudice"

Aparitia lui Natalie Portman intr-unul dintre cele mai cunoscute romane ale tuturor timpurilor se pare ca era doar o chestiune de timp. Actrita va juca si produce o noua adaptare dupa cartea lui , and Prejudice, scrie Variety.

Insa filmul nu va fi o ecranizare fidela a cartii lui Austen, ci va fi bazat pe bestseller-ul lui Seth Grahame- Smith , and Zombies. Desi numele lui Jane Austen figureaza pe coperta acestui nou roman, Smith a adaugat in povestea clasica de dragoste si niste insetati de sange. Ciudata combinatie, nu?

Descris ca fiind o versiune extinsa a romanului clasic al lui Austen, Pride and Prejudice and Zombies, spune povestea unei femei care isi cauta dragostea si independenta in mijlocul unei epidemii cauzate de un mortal care transforma oamenii in zombie . Portman va fi Elizabeth Bennet, iar arogantul Mr. Darcy isi va face si el aparitia in peisaj.

“Natalie si cu mine suntem fane inraite ale cartilor lui Jane Austen, iar acest film va fi o abordare moderna, amuzanta si inteligenta a operei sale. Ideea unor zombie care pun stapanire pe Anglia secolului 19 poate suna ciudat, dar va da un aer modern povestii de dragoste”, a spus Annette Savitch, unul dintre producatorii filmului.

Natalie Portman lucreaza in prezent la Black Swan, iar in curand o vom revedea pe ecrane in drama Brothers, alaturi de Jake Gyllenhaal si Tobey Maguire.

Urmareste trailerul filmului Brothers:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea