Showbiz

#gravity #angelina jolie #natalie portman

Natalie Portman i-ar putea lua locul Angelinei Jolie in "Gravity"

Daca Rachel Weisz era o posibila inlocuitoare pentru Angelina Jolie in SF-ul lui Alfonso Cuaron , Gravity , se pare ca Natalie Portman are sanse si mai mari de a primi rolul, scrie The Hollywood Reporter.

Actritei din The Black Swan i-a fost facuta oferta chiar de catre producatorii filmului si asta dupa ce mai multe actrite (Rachel Weisz, Sandra Bullock, Carey Mulligan, Scarlett Johansson, Blake Lively) au dat probe pentru aceeasi partitura.

Dupa ce Angelina Jolie a refuzat rolul din Gravity de doua ori, acesta a devenit cel mai cautat proiect printre actritele de categorie A de la Hollywood.

In cele din urma, Warner Bros. i-a dat unda verde regizorului Alfonso Cuaron pentru a-i oferi rolul femeii astronaut lui Natalie Portman, producatorii fiind impresionati de criticile pozitive pe care actrita le-a primit pentru performanta actoriceasca din Black Swan.

Portman a primit scenariul si-l va citi inainte de a un raspuns pana la sfarsitul acestei saptamani.

Un rol secundar in film are si Robert Downey Jr. Filmarile sunt programate sa inceapa la sfarsitul lunii ianuarie.
Gravity spune povestea unei femei astronaut care incearca sa revina acasa dupa ce echipa sa de pe statia orbital este decimata de explozia unui satelit.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea