Showbiz

#ingrozita #scena de sex #mila kunis #natalie portman

Natalie Portman: "Eram ingrozita de scena de sex cu Mila Kunis"

Toata lumea asteapta sa iasa, in sfarsit, in cinematografe, filmul , nu atat pentru subiectul sau, cat mai ales pentru scena incendiara de sex intre actritele principale: Natalie Portman si .

de scena de lesbianism pe care trebuia s-o filmeze alaturi de Kunis, temandu-se ca momentul va ruina restul filmului. Natalie a mai aparut goala in scurtmetrajul Hotel Chevalier si de atunci a evitat scenele de nuditate , pentru ca parti din filmul ei au aparut pe site-uri pentru adulti.

Totusi, in Black Swan , Portman renunta din nou la haine pentru cateva cadre sexy alaturi de Mila Kunis. Actrita, in varsta de 28 de ani, a marturisit recent : “Eram ingrozita atunci. Aveam o stare de neliniste permanenta atunci”.

Portman s-a temut ca scena atat de intima va umbri restul povestii din film. “Nu am putut sa refuz rolul din Black Swan. Proiectul este o ocazie importanta pentru mine de a juca si altfel de personaje. Nu pot sa interpretez mereu fete cuminti. Am, totusi, o problema cu faptul ca scenele acestea vor fi scoase din context si puse pe Internet”, a spus Natalie.

In Black Swan, Natalie Portman interpreteaza rolul unei balerine care concureaza impotriva lui Mila Kunis pentru un rol intr-un spectacol important. In film mai joaca Vincent Cassel, Winona Ryder si Sebastian Stan. Filmul regizat de Darren Aronofsky va fi lansat in cursul acestui an.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea