Showbiz

#pop #rock #concert #natalie imbruglia #romania #12 noiembrie 2008

Natalie Imbruglia revine in Romania

natalie imbruglia va sustine un recital la Bucuresti, pe data de 12 noiembrie, cu ocazia lansarii pe piata romaneasca a autotorismului Audi Q5 . Recitalul artistei australiene va dura aproximativ 30-45 minute, potrivit organizatorilor.

Cantareata se afla la cel de-al 2-lea concert in Romania. In urma cu 3 ani artista a sustinut pe scena Festivalului International Cerbul de Aur de la Brasov.

Natalie Imbruglia s-a nascut pe 4 februarie 1975, in Central Coast,New South Wales ( Australia). La inceputul anilor ’90 Natalie a figurat in distributia celebrului serial australian Neighbours. Ulterior a renuntat la actorie pentru a se concentra asupra muzicii. Natalie a devenit cunoascuta datorita single-ului “Torn” (1997), unul dintre cele mai mai bine vandute single-uri din anii ’90.

Pana in prezent cantareata a lansat 4 materiale discografice si deja il pregateste pe al 5-lea, care este programat sa apara in cursul anului viitor.

Urmareste videoclipul piesei "Torn" 


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea