Showbiz

#naomi watts #hollywood #clasament #profit #actrita #top

Naomi Watts - cea mai profitabila actrita de la Hollywood

Naomi Watts , actrita de origine australiana, a fost votata de catre revista Forbes drept „cea mai profitabila actrita de la Hollywood”. Se pare ca vedeta aduce cele mai multe incasari studiorilor producatoare ale filmelor in care a jucat, anunta Reuters.

Cei de la Forbes au ajuns la concluzia ca nu actritele care primesc cele mai mari onorarii aduc castiguri studiourilor, ci cele cu onorarii mai mici.

Astfel, Naomi Watts, cea care se claseaza in topul intocmit de Forbes pe locul I , le-a adus producatorilor filmelor sale nu mai putin de 44 de dolari pentru fiecare dolar cu care a fost platita.

Iata lista completa a celor mai profitabile actrite hollywoodiene din topul intocmit de Forbes:

1- Naomi Watts
2- Jennifer Connelly
3- Rachel McAdams
4- Natalie Portman
5- Meryl Streep
6- Jennifer Aniston
7- Halle Berry
8- Cate Blanchett,
9- Anne Hathaway
10- Hilary Swank

Acest clasament a fost realizat pe baza listei cu "100 cele mai mari staruri de la Hollywood". Actritele au fost incluse in acest top pe baza urmatoarelor criterii: numarul de filme in care a jucat fiecare (cel putin trei filme in ultimii cinci ani) si numarul de cinematografe in care au rulat (cel putin 500 de sali de cinema).

Urmareste trailer-ul filmului The International cu Naomi Watts in rol principal:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea