Showbiz

#dance #paris hilton #single #album #muzica

"My BFF", noul single semnat Paris Hilton

 
Paris Hilton lanseaza un nou single intitulat „My BFF” (Best Friend Forever). Mostenitoarea lantului hotelier Hilton a lucrat la acest single impreuna cu iubitul sau, rocker -ul de la Good Charlotte, Benji Madden .

Inainte de prima auditie a piesei, la emisiunea lui Ryan Seacrest de pe Kiss Fm , Paris a declarat „Am terminat de inregistrat noul album acum cateva zile. In piesa de fata vorbesc doar despre prietenie. Cred ca oricine se poate gasi in ea. Este chiar un cantec vesel”.

Melodia include versuri precum: „Poti fii tu ceea ce vreau? Poti fii tu ceea ce imi trebuie? Toata viata mea, n-ai stiut, ca l-am asteptat pe prietenul meu cel mai bun?”

De asemenea, de curand, Paris a dezvaluit ca albumul sau de revenire va fii diferit ca sound de cel din 2006 – „Paris”. „Am fost inspirata de Kylie Minogue. O iubesc; Imi place la nebunie acest vibe dance european. Ultimul album a fost in totalitate hip hop, insa acesta e complet diferit”.

Vedeta in varsta de 27 ani a dat si cateva detalii despre piesele care se vor gasi pe noul album, a carui lansare va fi la sfarsitul acestei luni. Astfel, pe noul LP vor aparea piese mai sexy precum „Paris For President ” si „Platinum Blonde” dar si „Jailhouse Baby”, care parodiaza perioada in care Paris a stat la inchisoare, pentru conducere sub influenta alcoolului.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea