Showbiz

#alte-genuri #boban markovic orchestra #muzica sarbeasca #concerte #bucuresti #timisoara #2009

Muzica sarbeasca ia cu asalt Sala Palatului

 
Boban Markovic si Orchestra vor aduce muzica sarbeasca pe scena Salii Palatului din Bucuresti si pe cea a Salii Olimpia din Timisoara. Concertele vor avea loc pe 4 si 6 martie 2009, informeaza Fundatia Culturala Phoenix.

Biletele vor costa in jur de 100 de lei si vor fi puse in vanzare online pe: www.bilete.ro, www.blt.ro, www.eventim.ro, www.ticketpoint.ro, la magazinele: Muzica, Diverta, Germanos si Carrefour Voiaj si la Sala Palatului.

Boban Markovic reprezinta replica mai autentica a mai celebrului lor co-national auto-exilat in Occident, Goran Bregovic . Muzica lor este bine definita de descendenta lor rroma, desi inclina si spre alte genuri muzicale si culturale inrudite cu cele ale rromilor.

In piesele lor se regasesc influente din Miles Davis, Louis Armstrong , dar si Osman Salijevic, Fejat Bakija, Shantel sau... Gypsy Kings . Repertoriul include piese instrumentale si vocale cu acompaniament de fanfara tradionala, care antreneaza publicul de toate varstele. Trupa are la activ 12 albume. De asemenea, grupul a participat la realizarea coloanei sonoraei a unor filme ca "Underground" sau "Arizona Dream”

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea