Showbiz

#pop #disco #abba #monden #muzeu #turneu #expozitie #formatie #grup

Muzeul ABBA pleaca in turneu

ABBA pleaca in turneu. Nu formatia, ci muzeul . Si nu e gluma. Cat de curand se va organiza o expozitie mobila in care 750 de obiecte apartinand legendarului grup vor fi plimbate in jurul lumii.

Initial, muzeul trebuia sa fie deschis la Stockholm , in 2009, dar a fost amanat din lipsa unei locatii .

Din acest motiv, organizatorii s-au gandit mai bine si au hotarat ca muzeul sa fie plimbat in jurul lumii, Australia fiind prima tara pe lista.

„Muzeul ii ofera vizitatorului posibilitatea de a se afla in mijlocul experientei ABBA, din trecut pana in prezent. Este perfect pentru intreaga familie, poti sa vezi atat de multe, gratie noilor tehnologii. Poti canta hit-urile formatiei, in fata unui public `live`, de pe stadioanele unde au concertat cei de la ABBA", a declarat Magnus Danielsson, presedintele expozitiei.

Ideea aceasta cu muzeul mobil a venit si in urma succesului fulminant stabilit odata cu lansarea filmului „ Mamma Mia !”, potrivit Cision. DVD-ul „Mamma Mia!” a fost cel mai bine vandut in Marea Britanie, in timp ce CD-ul cu soundtrack -ul filmului s-a vandut in peste 4 milioane de copii in intreaga lume.

Datele si informatiile referitoare la celalalte locatii incluse in acest turneu nu au fost inca confirmate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea