Showbiz

#beyonce #obsessed #numarul 1 #sua #hugh jackman #x-men origins: wolverine #film #box office

Mutantii din X-Men i-au dat branci lui Beyonce

Filmul “Obsessed”, in care joaca diva R&B Beyonce ( foto ), a cazut pe locul 3 in Box Office-ul american, prima pozitie fiind ocupata acum de “ X-Men Origins: Wolverine ”, in care rolul principal este interpretat de Hugh Jackman.

X-Men Origins: Wolverine este una dintre cele mai asteptate pelicule ale anului. Filmul a patruns in cinematografele americane pe 1 mai si avut incasari de 87 milioane de dolari. Tot din 1 mai, povestea misteriosului mutant  Wolverine ruleaza si pe marile ecrane din Romania . Ramane de vazut daca pelicula va reusi sa cucereasca si inimile cinefililor romani.

Revenind la Box Office-ul din State, pozitia secunda a fost ocupata de The Ghosts of Girlfriend’s Past, o comedie in care ii regasim pe Jennifer Garner si Matthew McConaugheyThe Ghosts of Girlfriend’s Past  a reusit sa stranga din incasari doar 15.3 miloane de dolari.

Dupa cum va spuneam mai sus, pe locul 3 intalnim pelicula Obsessed, care a strans pana acum incasari de 12, 2 milioane de dolari .
 
Urmareste trailerul filmului X-Men Origins: Wolverine cu Hugh Jackman in rolul principal.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea