Showbiz

#dance #pop #rock #alte-genuri #mtv europe music awards #2010 #madrid

MTV Europe Music Awards 2010 - pe 7 noiembrie la Madrid

Gazda din acest an a galei  mtv europe music awards va fi orasul Madrid, informeaza mtv.co.uk. Ceremonia va avea loc duminica, 7 noiembrie, in incinta complexului Caja Magica din capitala Spaniei.

Variety.com scrie ca la acest eveniment vor participa aproximativ 12.500 de spectatori.

Editia din 2009 a premiilor s-a tinut la Berlin cu Katy Perry in postura de prezentatoare. In cadrul editiei de anul trecut pe scena au urcat si au cantat artisti ca Beyonce, Jay-Z, U2, Leona Lewis sau Shakira.

Marea castigatoare a MTV europe music awards 2009 a fost Beyonce, cantareata americana inhatand nu mai putin de trei trofee: Best Song ("Halo"), Best Video ("Single Ladies (Put A Ring On It)"), Best Female.

Prima editie MTV Europe Music Awards a avut loc in 1994,  fiind o initiativa prin care MTV Europe si-a propus sa premieze cele mai populare videoclipuri din Europa. Câstigatorii MTV EMA   sunt alesi in urma voturilor online exprimate de telespectatori.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea