Showbiz

#zach snyder #alan moore #the comedian #jeffrey dean morgan #watchmen

Morgan: "Watchmen nu are nevoie de continuare"

Nici nu s-au linistit bine apele cu productia Watchmen ca au si inceput sa apara zvonuri cum ca ar urma un sequel. Insa actorul jeffrey dean morgan, interpretul personajului The Comedian , neaga aceste zvonuri, scrie femalefirst.co.uk.

Intr-un interviu pentu Moviehole Jeffrey Dean Morgan a declarat: "Am semnat cu totii pentru un sequel, dar am fost anuntati ca pana nu primim un scenariu de la Alan Moore , nu vom vedea un Watchmen 2.

"Nu cred ca regizorul Zach Snyder va mai face inca unul. Daca el nu va regiza, eu nu ma voi intoarce si cred ca nici ceilalti actori. Oricum, cred ca asta este tot. Ce vezi, asta primesti. Dupa marerea mea filmul nu are nevoie de continuare”, a mai adaugat actorul.

In ultimele luni, filmul a infuntat o multime de probleme dupa ce un judecator din Los Angeles a decis ca productia apartine studiourilor 20th Century Fox si nu companiei Warner Bros.

In februarie, anul trecut, Fox a intentat proces prin care sustinea ca ei sunt cei care detin drepturile asupra romanului lui Alan Moore si Dave Gibbons. Intr-un final, Fox si Warner au ajuns la o intelegere, astfel ca filmul va fi lansat dupa program.

Urmareste trailerul filmului Watchmen

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea