Showbiz

#morgan freeman #divort #accident rutier

Morgan Freeman divorteaza dupa 24 de ani de casnicie

Actorul american Morgan Freeman , care a fost implicat duminica trecuta intr-un accident rutier, divorteaza de sotia sa, Myrna Colley-Lee, cu care este casatorit de 24 de ani.

Bill Luckett, avocatul actorului, a confirmat ca sotii sunt in toiul actiunii de divort si ca cei doi sunt separati inca din decembrie 2007.

Castigatorul premiului Oscar pentru rolul interpretat in Million Dollar Baby, are o fiica, Morgana, rezultata in urma casatoriei cu Jeanette Bradshaw, de care a divortat in 1979, precum si doi fii, Alfonso si Saifoulaye.

Morgan Freeman, a fost supus unei complicate operatii chirurgicale si, potrivit puratorului sau de cuvant - "se simte bine."

O femeie, a carei identitate nu a fost facuta publica, se gasea in masina lui Freeman in timpul accidentului, care a implicat doar automobilul actorului, potrivit politiei din Mississippi , citata de presa locala.

Aceeasi sursa a indicat ca actorul si pasagera sa au fost scosi din masina de un echipaj de descarcerare. Pasagera din masina lui Freeman a fost spitalizata la aceeasi clinica din Memphis.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Trailer Million Dollar Baby

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea