Showbiz

#dance #electro #tom boxer #morena

“Morena“ lui Tom Boxer i-a vrajit pe albanezi (VIDEO)

In cadrul unui concert sustinut duminica seara  intr-un club din Tirana (Albania), Tom Boxer alaturi de Alexandra, domnisoara care il insoteste in concerte pana in toamna, au fost luati cu asalt de fanii albanezi, piesa Morena fiind ceruta de cinci ori la bis, anunta casa de discuri Roton.

Piesa “Morena” este deja licentiata in Rusia, Polonia, Grecia, Cipru, Albania, Scandinavia , Tarile Baltice , Benelux si Ungaria. De asemenea, ea fost bine primita si in State.

Pentru aceasta vara Tom Boxer se pregateste de lansarea unui nou single, care se anunta sa fie cel putin la fel de fierbinte ca si “Morena”.

Intre timp, a fost lansat si albumul “Morena”, disc ce contine 15 track-uri. Albumul "Morena" include pe langa super hit-ul cu acelasi nume si alte piese deja consacrate in topurile romanesti si internationale: " A Beautiful Day " feat. Jay si "Dancing" feat. Mike Dimondz.

Urmareste mai jos videoclipul piesei "Morena":

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea