Showbiz

#film #sua #where the wild things are #copii #box office

Monstrii pun stapanire pe box office-ul american

Filmul where the wild things are (Taramul monstrilor) a intrat direct pe prima pozitie a box office -ului din SUA, potrivit Box Office Mojo. Pelicula regizata de Spike Jonze a reusit sa stranga incasari de 33,4 milioane de dolari in primul weekend de rulare in cinematografele americane.
 
Noul film al lui Spike Jonze (Being John Malkovich, Adaptation) are scenariul bazat pe o carte de copii scrisa de Maurice Sendak. Where the Wild Things Are este povestea unui baiat care comite o fapta rea si este trimis la culcare fara sa manance. In camera lui, Max isi foloseste imaginatia pentru a da nastere unei paduri populate cu animale salbatice si monstri exotici, care il accepta pe Max ca liderul lor.

Pozitia cu numarul doi in box office-ul american este ocupata de Law Abiding Citizen, un thriller in care ii putem revedea pe Gerard Butler si Jamie Foxx. La fel ca si in cazul lui Where the Wild Things Are, Law Abiding Citizen este la prima saptamana in box office-ul din State si a strans pana pana acum incasari de 21, 2 milioane de dolari.

Paranormal Activity, horror-ul care calca pe urmele lui "Blair Witch Project", este pe locul al 3-lea, urcand o pozitie fata de saptamana precedenta. Pelicula regizata de Oren Peli a reusit sa obtina 20 de milioane de dolari din incasari.

Urmareste mai jos trailerul filmului Where the Wild Things Are, noul number one in box office-ul din SUA:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea