Showbiz

#dinu lipatti #pian #doneaza #inel #monica columbeanu

Monica Columbeanu doneaza un inel pentru pianul lui Dinu Lipatti

Peste 30 de vedete si oameni de afaceri si-au daruit obiectele lor de suflet pentru organizarea licitatiei caritabile Salvati pianele Conservatorului. Initiativa apartine Realitatea TV si portalului de stiri Realitatea.net.

Cei care iubesc muzica si doresc sa sprijine reconditionarea celor saisprezece piane imbatranite ale Conservatorului, printre care si cel la care a invatat sa cante celebrul pianist si compozitor roman Dinu Lipatti, sunt invitati pe portalul Realitatea.net, pana pe 23 decembrie, pentru a licita pentru unul sau mai multe obiecte din donatiile vedetelor.

Multe nume celebre din peisajul artistic si monden au donat obiecte cu valoare personala, raspunzand astfel initiativei Realitatea. Cei care doresc sa contribuie la salvarea pianelor Conservatorului, pot licita pentru obiecte precum: portretul celebrei actrite Monica Belluci realizat de Costin Craioveanu, sotul solistei din trupa Class, Mihaela Cernea; vioara veche de 33 de ani a Emmei Zeicescu, prezentatoarea emisiunii Fabrica de la Realitatea TV; papusa decorativa Zulu simbol al fertilitatii in Africa de Sud, oferita de Dan Chisu; bilele cu care Robert Turcescu le-a dat multe emotii politicienilor romani; colierul din argint al Ioanei Moldovan-Buscu adus din calatoria sa in Mexic sau cel din fildes primit de la o bastinasa de cantareata Ana Maria Ferentz; inelul Monicai Columbeanu; rochia oferita de Paula Seling; tacul cu care Mihai Tatulici a jucat biliard in ultimii zece ani; setul de sah cu care stirista Melania Medeleanu si-a facut debutul in competitiile de profil; icoana sfintita din argint, cu Sfanta Familie daruita de Marcel Pavel, cea pictata, din lemn, oferita de actrita Magda Catone; un tricou cu Holograf daruit de Dan Bitman sau camasa din Ghana a lui A.G. Weinberger.

De asemenea, artistii Andra, Smiley si Mihai Traistariu, manechinul Vali Punga, Catalin Botezatu, Razvan Ciobanu si alte nume importante de pe scena mondena si din mediul de afaceri autohton si-au anuntat si ei sustinerea pentru cauza Salvati pianele Conservatorului, initiata de Realitatea Tv si Realitatea.net, obiectele acestora urmand sa fie introduse in licitatie in primele zile ale saptamanii viitoare.

Licitatia se va incheia cu ceremonia de pe 23 decembrie, programata pentru ora 18:00, in Parcul Kiseleff din Bucuresti, in cadrul seriei de evenimente Capitala Bucuriei. Cu acest prilej, va fi anuntata suma stransa pentru reconditionarea pianelor, iar Corul Conservatorului si Orchestra de camera vor sustine un concert de Craciun .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea