Showbiz

#fortuna #thriller #horror #economie #joc #film

Monaghan si Rodriguez vor juca in Fortuna

Actorii dominic monaghan si Freddy Rodriguez vor juca in thriller-ul horror Fortuna , un film care ofera o potentiala solutie a problemelor noastre economice, informeaza hollywoodreporter.com

Setat in 2100, Fortuna prezinta un Pamant cu o economie prabusita , fara o clasa mijlocie, ramanand doar cei saraci si cei foarte bogati. Ca sa redea sepranta clasei de jos si sa evite o potentiala revolta, clasa de sus inventeaza Fortuna - un joc misterios in care o persoana dintr-o mie castiga un premiu fabulos. Dar telul ascuns, de a "reduce saracia" cu 30% in urmatorii 50 de ani, vine cu un pret mortal.

Dominic Monaghan, Freddy Rodriguez si regizorul Barthelemy Grossmann vor juca rolurile a trei barbati impinsi de saracie sa joace acest joc mortal.

Filmarile la Fortuna vor avea loc in capitala Bulgariei, Sofia, si vor incepe in luna noiembrie, anul acesta.

Dominic Monaghan este cunoscut pentru rolurile sale din trilogia Stapanul Inelelor si serialul Lost - Naufragiatii, iar pe Freddy Rodriguez il stim din serialul Six Feet Under si filmul Planet Terror .

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul sezonului 4 din Lost - Naufragiatii

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea