Showbiz

#milla jovovich #monden #hollywood #actrita #relatii

Milla Jovovich fuge de "baietii rai"

a jurat sa stea departe de „baietii rai” si asta pentru ca nu doreste sa aiba vreo legatura cu cineva care ar putea semana cu tatal sau, anunta pr-inside.com.

Bogdan „Bogich” Bogdanavich, tatal actritei, a fost bagat la inchisoare pentru o frauda in domeniul asigurariilor de sanatate , cand . Din nefericire a avut incredere in cine nu trebuia. Intr-un final a incheiat o intelegere pentru a putea iesi, dar acuzatiile nu au fost niciodata retrase”.

„Inca ii este greu tatalui meu si asta pentru ca nu s-a simtit niciodata razbunat. A fost cea mai traumatizanta perioada din viata mea. L-am vizitat de foarte multe ori si ne-am apropiat mult in acele timpuri.”, a mai adaugat actrita.

„Tatal meu a fost un playboy, astfel ca am incercat sa ma feresc de baietii rai. Intr-un final, am ajuns langa un om bland care stie sa aiba grija de mine si familia mea. Paul este un tata incredibil pentru fata noastra, Ever, nu e nici nebun, nici rebel. Ce as putea vrea mai mult? Am un sot talentat, frumos si de succes care ma adora”, a incheiat Milla Jovovich.

Urmareste trailer-ul filmului Resident Evil: Extinction cu Milla Jovovich in rolul principal:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea