Showbiz

#alcoolica #comedie #milla jovovich

Milla Jovovich a ajuns la Alcoolicii Anonimi

Milla Jovovich s-a gandit sa lase rolurile din Film... de actiune care au facut-o celebra pentru parituri mai serioase si mai provocatoare. Actrita de origine ucrainiana va juca rolul unei foste dansatoare de striptease ajunsa alcoolica intr-o comedie, informeaza Variety.

Filmul spune povestea unui tanar de familie buna care se inscrie intr-un grup al Alcoolicilor Anonimi pentru a o seduce pe Femeia visurilor sale, fosta stripteuza, interpretata de Milla Jovovich.

Filmul se va numi Keep Coming Back, iar regizorul este prolificul actor William H. Macy, care defineste proiectul cinematografic ca pe o comedie despre maturizare. Scenariul va fi scris de Will Aldis, iar filmarile vor demara la inceputul anului viitor in Georgia, SUA. Macy va detine si el un rol in film. Din distributie mai face parte si Steve Buscemi.

In 2009 o vom vedea pe Milla Jovovich in doua productii thriller, The 4th Kind si A Perfect Getaway.

Urmareste trailerul filmului Resident Evil: Extinction, cea mai recenta pelicula in care joaca Jovovich.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea