Showbiz

#cinema #film #miley cyrus

Miley Cyrus stie ca nu e perfecta

Miley Cyrus a marturisit, recent, ca nu este perfecta, dar ca isi doreste sa fie o sursa de inspiratie pentru publicul ei, anunta presa internatiomala.

Vedeta a declarat intr-un intreviu pentru postul american NBC ca la varsta de 16 ani nu are cum sa fie perfecta si nici nu isi doreste acest lucru. Totusi, este fericita sa invete din propriile greseli si sa isi pastreze statutul de eroina pe care l-a capatat in randul adolescentilor.

"Nu vreau sa fiu cunoscuta neaparat ca fata perfecta, ci ca o sursa de inspiratie pentru alti oameni, asta imi doresc cel mai mult. Nu pot spune ca sunt perfecta, pentru ca sunt departe de asa ceva, la fel ca noi toti".

Chiar daca greselile ei sunt vazute hiperbolizat din cauza faptului ca este cunoscuta de lumea intreaga, Miley Cyrus incearca sa mearga mai departe ori de cate ori "calca stramb ".

"Greselile mele sunt mai mari pentru ca se intampla in fata a milioane de oameni. E greu uneori sa zambesti, dar asta ma face sa ma straduiesc mai mult data viitoare, mai ales ca stiu ca fetitele ma vad ca pe o eroina".

De-a lungul carierei, artista a iscat numeroase controverse care au scandalizat o parte a presei internationale. Ultimul moment de acest gen s-a petrecut, recent, cu ocazia galei Teen Choice Awards, cand Miley Cyrus a dansat la bara cu aprobarea tatalui sau, Billy Ray Cyrus.

Urmareste trailerul filmului Hannah Montana:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea