Showbiz

#hannah montana #miley cyrus #disney channel #cinema #film

Miley Cyrus si sezonul 4 Hannah Montana

Miley Cyrus si Disney Channel isi continua colaborarea cu sezonul patru din serialul Hannah Montana , informeaza Reuters.

Filmarile pentru cel de-al patrulea sezon al seriei Hannah Montana vor lua startul in 2010, iar locatia de desfasurare a serialului va fi schimbata.

"Aceasta va permite introducerea de noi personaje si va deschide mai multe posibilitati de dezvoltare a povestii", a declarat presedintele Disney Channel Worldwide.

Serialul Hannah Montana este urmarit de aproximativ 4,4 milioane de telespectatori pe episod, iar rolurile principale sunt interpretate de Miley Cyrus, Billy Ray Cyrus, Emily Osment si Jason Earles.

Disney Channel Worldwide va mai produce si al doilea sezon al comediei Sonny With a Chance si High School Musical care isi va schimba regizorul cu Jeffrey Hornaday, cunoscut pentru coregrafia de la Flashdance si A Chorus Line.

Urmareste trailerul filmului Hannah Montana:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea