Showbiz

#rock #pop #muzica #miley cyrus

Miley Cyrus petrece in SUA in noul clip (video)

Miley Cyrus le transmite un mesaj dragut lui Jay-Z si Britney Spears in noul sau clip, „Party in the USA”, anunta divercitycafe.ro.

Tanara, in varsta de numai 16 ani, a lansat acest videoclip pentru a promova noua sa colectie vestimentara de la Wal-Mart , creata in colaborare cu Max Azria.

„Party in the USA” contine de asemenea si cateva pasaje autobiografice ale vedetei Hannah Montana, cum ar fi mutarea adolescentei din Tennessee in California si infruntarea tuturor privirilor aruncate asupra ei, fiind „the new kid in town”.

In 2008, Miley Cyrus lanseaza cel de-al doilea album de studio din cariera sa, Breakout, care spre deosebire de primul, nu face nicio trimitere la Hannah Montana . Primul single extras de pe acest album a fost "7 Things", fiind si single-ul ei cu cea mai inalta pozitie in top. A urmat apoi „See You Again” si „Fly on the Wall”.

Urmareste acum cel mai recent videoclip semnat Miley Cyrus, „Party in the USA”:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea