Showbiz

#sex and the city 2 #film #rol #miley cyrus #rock #pop

Miley Cyrus invata totul despre sex

Miley Cyrus a fost surprinsa de fotoreporteri in timp ce filma o scena pentru continuarea filmului “Sex and The City” (Totul despre sex), informeaza mtv.co.uk.
 
Miley Cyrus va avea o scurta aparitie in noul Sex and The City alaturi de Kim Cattrall, actrita care o interpreteaza pe Samantha Jones. Cyrus, care isi joaca propriul rol in film, apare imbracata la fel ca si Kim Cattral, intr-un rochie argintie asortata cu o curea cu tinte.
 
Scena in care cele doua joaca impreuna are loc la premiera unui film important. Potrivit scenariului, Samantha Jones este protagonista unui scandal monstru, dupa ce se descopera ca o copiaza pe o adolescenta celebra.
 
Pe langa Miley Cyrus in Sex and the City 2 vom avea parte si de aparitii scurte ale actritelor si cantaretelor Liza Minelli si Barbra Streisand. Filmul urmeaza sa aiba premiera in SUA pe data de 28 mai 2010.
 
Urmareste mai jos trailerul filmului Sex and The City, prima adaptare pentru marele ecran a celebrului serial TV:
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea